A jelentkezés menete

Előkészítő tanfolyamainkra a jelentkezés gyors és egyszerű.

Csak kövesd az alábbi lépéseket!

  1. Töltsd ki a honlapon található jelentkezési lapot!
  2. A visszajelző e-mailből nyomtasd ki a képzési szerződést, töltsd ki és írd alá 2 példányban!
  3. Küldd be postán vagy hozd el személyesen a szerződést irodáink egyikébe 14 napon belül: Szolgáltató Központ, 1056 Budapest, Szerb utca 21-23. Fsz. 5., Quaestura Ügyfélszolgálat, 1053 Budapest, Ferenciek tere 6. vagy 1117 Budapest, Pázmány Péter sétány 1/A Északi tömb I. emeleti galériája!
  4. A kapott csekken (postai küldés esetén az e-mailben kapott bankszámlaszámra) fizess be 12.000 Ft előleget a szerződés leadásától / beérkezésétől számított 7 napon belül!
  5. A befizetett, beszkennelt postai csekket, vagy az utalásról szóló tranzakciós visszaigazolást küldd el nekünk e-mailben (elokeszito@karrier.elte.hu)! A visszaigazoló e-mailben kérlek add meg a neved, a tantárgy nevét, és hogy hányadik részletet fizetted be!

Felhívjuk figyelmed, hogy amennyiben a jelentkezéstől számított 14 napon belül nem érkezik be a képzési szerződés irodánkba, vagy a szerződés beérkezését követő 7 napon belül nem fizeted be az előleget, úgy a jelentkezésedet töröljük!

Ha további kérdéseid vannak a képzési szerződéssel, a tanfolyamindulással és fizetési lehetőségekkel kapcsolatban, keress minket elérhetőségeinken!

A bejegyzés dátummal született az alábbi kategóriákkal látták el:
Rólunk.