A jelentkezés menete (féléves tanfolyamok)

Előkészítő tanfolyamainkra a jelentkezés gyors és egyszerű.

Csak kövesd az alábbi lépéseket!

 1. Töltsd ki a honlapon található online jelentkezési lapot! Amennyiben két tanfolyamunkon is szeretnél részt venni, mindkét tantárgyból külön kell regisztrálnod.
 2. Automatikus válasze-mailben megkapod a képzési szerződésed linkjét.
 3. Kattints a linkre, töltsd le a képzési szerződést és nyomtasd ki!
 4. Töltsd ki a szerződést 2 példányban az adataiddal és írd alá (18 év alatti jelentkezők esetén szülő/gondviselő aláírásai is szükséges)!
 5. Az online jelentkezéstől számított 7 napon belül (vagy az adott kedvezményre vonatkozó határidőig) a Jelentkezés/Tájékoztató a befizetésről menüpont alatt található számlaszámra utald el a képzés összegét (részletfizetés esetén a 40.000 Ft-os 1. részletet). Az első részlet minden részletfizetést kérő számára 40.000 Ft. A kedvezményt a 2. részletből adjuk.
 6. Az utalásról kapott bizonylatot küldd el az elokeszito@karrier.elte.hu e-mail címre! A levélbe írd bele a neved, a tantárgyat és a csoportot (mely napokon fogsz a tanfolyamra járni)!
 7. Hozd el személyesen vagy küldd be postán a szerződést irodáinkba (legkésőbb a tanfolyam indulása előtt 10 munkanappal).
  1. Személyesen és postán az ELTE Karrierközpontban: 1053 Budapest, Egyetem tér 5.
  2. Személyesen az ELTE Quaestura Hallgatói Ügyfélszolgálati Iroda Q-Pontján: 1117 Budapest, Pázmány Péter sétány 1/A Északi tömb I. emeleti galériája.

Felhívjuk figyelmed, hogy amennyiben a jelentkezéstől számított 7 napon belül nem fizeted be a képzés díját (részletfizetés esetén az 1. részletet), jelentkezésedet töröljük!

Ha további kérdéseid vannak a képzési szerződéssel, a tanfolyamindulással és fizetési lehetőségekkel kapcsolatban, keress minket elérhetőségeinken!