A jelentkezés menete

Előkészítő tanfolyamainkra a jelentkezés gyors és egyszerű.

Csak kövesd az alábbi lépéseket!

 1. Töltsd ki a honlapon található online  jelentkezési lapot! Amennyiben két tanfolyamunkon is szeretnél részt venni, mindkét tantárgyból külön kell regisztrálnod.
 2. Automatikus válasze-mailben megkapod a képzési szerződésed linkjét.
 3. Töltsd le és nyomtasd ki a képzési szerződést!
 4. Töltsd ki a szerződéseket az adataiddal és írd alá (18 év alatti jelentkezők esetén szülő/gondviselő aláírásai is szükséges)!
 5. Az online jelentkezéstől számított 7 napon belül (vagy az adott kedvezményre vonatkozó határidőig) a Jelentkezés/Tájékoztató a befizetésről menüpont alatt található számlaszámra utald el a képzés összegét (részletfizetés esetén a 8.000 Ft-os 1. részletet). Csekket a Karrierközpont Egyetem tér 5. szám alatt található irodájában tudsz kérni.
 6. A befizetésről kapott bizonylatot (vagy a csekk befizetőszelvényének fotóját) küldd el az elokeszito@karrier.elte.hu e-mail címre. A levélbe írd bele a neved, a tantárgyat és a csoportot (mely napokon fogsz a tanfolyamra járni).
 7. Hozd el személyesen vagy küldd be postán a szerződést irodáinkba (legkésőbb a tanfolyam indulása előtt 10 nappal).
  1. Személyesen és postán az ELTE Karrierközpontban: 1053 Budapest, Egyetem tér 5.
  2. Személyesen az ELTE Quaestura Hallgatói Ügyfélszolgálati Iroda Q-Pontján: 1117 Budapest, Pázmány Péter sétány 1/A Északi tömb I. emeleti galériája.

Felhívjuk figyelmed, hogy amennyiben a jelentkezéstől számított 7 napon belül nem fizeted be a képzés díját (részletfizetés esetén az 1. részletet), jelentkezésedet töröljük!

Ha további kérdéseid vannak a képzési szerződéssel, a tanfolyamindulással és fizetési lehetőségekkel kapcsolatban, keress minket elérhetőségeinken!

A bejegyzés dátummal született az alábbi kategóriákkal látták el:
Rólunk.