Árak, kedvezmények

Az ELTE Érettségi Előkészítő tanfolyamait versenyképes áron kínáljuk, számos kedvezménnyel.

A tanfolyamok listaára:

80 órás, féléves tanfolyamok: 70.000 Ft / tanfolyam.

(150 órás, éves tanfolyamok: 100.000 Ft / tanfolyam).

Igénybe vehető kedvezmények (összesen maximum 10.000 Ft)

Időszakos akció (LAST MINUTE kedvezméy): Jelenlegi akciónk keretében (január 30-ig) 5.000 Ft kedvezményt biztosítunk a tanfolyam díjából! A kedvezmény azokra vonatkozik, akik online jelentkeznek a tanfolyamokra, a visszaigazoló e-mailben megtalálható szerződést kitöltik, 2 példányban kinyomtatják, aláírják és a határidőig az ELTE Szolgáltaó Központ címére (1056 Budapest, Szerb utca 21-23., földszint 5. szoba) vagy a Quaestura Irodákba (1053 Budapest, Ferenciek tere 6. vagy 1117 Budapest, Pázmány Péter sétány 1/A Északi tömb I. emeleti galériája) visszajuttatják személyesen vagy postai úton (a postára adás dátuma számít) és a képzési díj listaárának 50%-át a kapott csekken vagy utalással befizetik.

Egyösszegű befizetés: a tanfolyam díjának egy összegben történő befizetése esetén 5.000 Ft kedvezmény vehető igénybe (FIGYELEM: a Last Minute kedvezménnyel nem vonható össze!).

Részletfizetési lehetőség: A kedvezménytől függően 2 részletben (előleg és fennmaradó összeg) van lehetőség a féléves képzési díj befizetésére.

Alumni kedvezmény: az Egyetem volt vagy jelenlegi hallgatói, illetve gyermekeik számára biztosított kedvezményes ár, mely a mindenkori tanfolyami díj 10.000 Ft kedvezménnyel csökkentett összege. Az így csökkentett kedvezményes ár mellé részletfizetés is igénybe vehető. A kedvezményre való jogosultságot Alumni kártyával vagy elindított Alumni regisztrációval kell igazolni.

A bejegyzés dátummal született az alábbi kategóriákkal látták el:
Rólunk.