Árak, kedvezmények

Az ELTE Érettségi Előkészítő tanfolyamait versenyképes áron kínáljuk, számos kedvezménnyel.

A tanfolyamok listaára:

150 órás, éves tanfolyamok: 120.000 Ft / tanfolyam

80 órás, féléves tanfolyamok: 80.000 Ft / tanfolyam (csak 2018. januári indulással)

Igénybe vehető kedvezmények (összesen maximum 10.000 Ft)

Időszakos akció (II. körös kedvezméy): Jelenlegi akciónk keretében (augusztus 31-ig) 5.000 Ft kedvezményt biztosítunk a tanfolyam díjából! A kedvezmény azokra vonatkozik, akik online jelentkeznek a tanfolyamokra, a visszaigazoló e-mailben megtalálható szerződést kitöltik, 2 példányban kinyomtatják, aláírják és a határidőig az ELTE Szolgáltató Központ címére (1056 Budapest, Szerb utca 21-23., földszint 5. szoba) vagy a Quaestura Irodákba (1053 Budapest, Ferenciek tere 6. vagy 1117 Budapest, Pázmány Péter sétány 1/A Északi tömb I. emeleti galériája) visszajuttatják személyesen vagy postai úton és a képzési díj listaárának 10%-át a kapott csekken vagy utalással befizetik (és ezt igazolják is a Jelentkezés meneténél feltüntetett módon).

“1+1 fő” kedvezmény: Hozd magaddal barátodat, barátnődet, testvéredet, és mindketten 5.000 Ft kedvezményt kaptok!

Egyösszegű befizetés: A tanfolyam díjának egy összegben történő befizetése esetén 5.000 Ft kedvezmény vehető igénybe.

Részletfizetési lehetőség: A kedvezménytől függően 3 részletben (előleg és fennmaradó összeg két részletben) van lehetőség a képzési díj befizetésére (határidők: előleg a jelentkezéstől számított 14 napon belül, első részlet szept. 30-ig, második részlet okt. 31-ig).

Alumni kedvezmény: az Egyetem volt vagy jelenlegi hallgatói (és a jelenlegi dolgozói), illetve gyermekeik számára biztosított kedvezményes ár, mely a mindenkori tanfolyami díj 10.000 Ft kedvezménnyel csökkentett összege. Az így csökkentett kedvezményes ár mellé részletfizetés is igénybe vehető. A kedvezményre való jogosultságot Alumni kártyával vagy elindított Alumni regisztrációval kell igazolni (irodánkban erre is van lehetőség).

A bejegyzés dátummal született az alábbi kategóriákkal látták el:
Rólunk.