Gyere ki az ELTEfesztre!

Elhalasztva

Több mint száz program, interaktív workshopok, látványos kísérletek, nemzetközi lehetőségek és az ország legjobb kutatóinak rendhagyó órái: az Eötvös Loránd Tudományegyetem Bölcsészettudományi Kara ősszel is színes forgataggá változik. 2020. ……………………-én (pénteken) vár az 

Ülj be kiváló professzoraink szemináriumaira, pillants bele látványos kísérletekbe, vegyél részt civil programjainkon, tájékozódj személyesen az ELTE-s mindennapokról és a legfontosabb felvételi információkról! Vegyél részt nyereményjátékunkon: készülj ELTE-s csomagokkal az érettségire!

Az összegyetemi nyílt napon az Eötvös Loránd Tudományegyetem összes kara bemutatkozik, a látogatók központi standokon, első kézből juthatnak információkhoz. Az érdeklődőket interaktív órák és előadások várják, illetve tájékozódhatnak az Egyetemen elérhető nemzetközi kapcsolatokról, valamint a sport- és nyelvtanulási lehetőségekről is. 

És ez még nem minden! Találkozhatsz érettségi előkészítőt tartó tanárainkkal is. 
https://www.elte.hu/eltefeszt

Előkészítős bemutatóink:

Időpont Oktató Tantárgy Helyszín Előadás címe
10.00-11.00 Fejérvári Gergely Magyar nyelv és irodalom ELTE BTK, 1088 Budapest, Múzeum körút 4. Shakespeare és a rasszizmus – klasszikusok és recenziójuk a PC előtt
13.00-14.00 Urbán Attila Történelem ELTE BTK, 1088 Budapest, Múzeum körút 4. Játssz érettségit! Történelemérettségi kvíz.
Játssz velük! A legjobb három kitöltő ajándékot kap.