Tájékoztató a befizetésről (féléves tanfolyamok)

Kedves Jelentkező!

Köszönjük, hogy az ELTE Karrierközpont által szervezett FÉLÉVES érettségi előkészítő tanfolyamot választottad!

Kérjük, hogy az online jelentkezéstől számított 7 napon belül fizesd be a tanfolyami díj összegét (részletfizetés esetén az 1. részletet, ami 40.000 Ft). Ez egyben foglaló is: a tanfolyami díj befizetésének igazolása után tudunk a csoportban helyet biztosítani. A csoportban a helyek a befizetés és annak igazolása sorrendjében telnek. 

Az utaláshoz szükséges információk:

  • bankszámlaszám: 10032000-01426201-00000000
  • kedvezményezett neve: Eötvös Loránd Tudományegyetem
  • közlemény: NÉV, N12101/16, N0680 

Kérjük, hogy az átutalásról szóló tranzakciós visszaigazolást küldd el nekünk e-mailben (elokeszito@karrier.elte.hu)! Az e-mailbe írd bele a neved, a tantárgyat és a csoportot (mely napokon fogsz a tanfolyamra járni). Amennyiben részletfizetést választottál, ezt minden részletnél meg kell tenned.

Felhívjuk figyelmedet, hogy amennyiben az online jelentkezéstől számított 7 napon belül nem fizeted be a tanfolyam díját (részletfizetés esetén 40.000 Ft-ot) és igazolod a befizetést,  a jelentkezését töröljük!

A csoportba való csatlakozás csak a tanfolyami díj (részletfizetés választása esetén az első részlet) befizetése és igazolása (elokeszito@karrier.elte.hu-ra küldött bizonylat) esetén lehetséges!