Jelentkezés menete (éves tanfolyamok)

Csak kövesd az alábbi lépéseket!

  1. Töltsd ki a honlapon található online jelentkezési lapot! Amennyiben két tanfolyamunkon is szeretnél részt venni, mindkét tantárgyból külön kell regisztrálnod.
  2. Automatikus válasze-mailben megkapod a képzési szerződésed linkjét.
  3. Kattints a linkre, töltsd le a képzési szerződést és nyomtasd ki két példányban!
  4. Töltsd ki a szerződést (2 példányban) az adataiddal és írd alá (18 év alatti jelentkezők esetén szülő/gondviselő aláírása szükséges)!
  5. Az online jelentkezéstől számított 7 napon belül (vagy az adott kedvezményre vonatkozó határidőig) az Éves tanfolyamok/Tájékoztató a befizetésről menüpont alatt található számlaszámra utald el a képzés összegét (részletfizetés esetén a 60.000 Ft-os 1. részletet). Az első részlet minden részletfizetést kérő számára 60.000 Ft. A kedvezményt a 2. részletből adjuk.
  6. Az utalásról kapott bizonylatot küldd el az elokeszito@karrier.elte.hu e-mail címre! A levélbe írd bele a neved, a tantárgyat és a csoportot (mely napokon fogsz a tanfolyamra járni)!
  7. Küldd be postán a szerződést irodáinkba (legkésőbb a tanfolyam indulása előtt 10 munkanappal). Címünk: ELTE Karrierközpont, 1053 Budapest, Egyetem tér 5.
    Fontos: felnőttképzési szerződés nélkül nem kezdheted meg a tanfolyamot. Ezért fontos, hogy időben postára add.

Felhívjuk figyelmed, hogy amennyiben a jelentkezéstől számított 7 napon belül nem fizeted be a képzés díját (részletfizetés esetén az 1. részletet), jelentkezésedet töröljük!

Ha további kérdéseid vannak a képzési szerződéssel, a tanfolyamindulással és fizetési lehetőségekkel kapcsolatban, keress minket elérhetőségeinken!