Rólunk írták

Az Érettségi előkészítők minőségét oktató tanáraink felkészültségének és elvihatottságának is köszönhetjük. Tanfolyamaink népszerűségét a résztvevők visszajelzései is megerősítik!

2019-2020-as tanév:

“Nagyon hatékony volt a plusz 15 óra, ez által az érettségi vizsga előtt egy hétig minden nap volt óránk a tanárnővel, ez rengeteget segített.”

“Nagyon hálás vagyok a rugalmas felkészítésért, Gergő nélkül nem sikerült volna így az emeltem, ahogy. :)”

“Alapvetően megkaptam azt, amire szükségem volt, sokat bővült a műveltségem az elmúlt egy év alatt és sikerült elsajátítanom azokat a készségeket, amelyek szükségesek a sikeres érettségihez.”

“Abszolút, enélkül nem sikerült volna 5-ösre az emelt magyarom :)”

“Nekem is barátom ajánlotta, ha valaki szintemelőt szeretne tenni, vagy csak simán emeltet, de nem kap elegendő segítséget a középiskolától, akkor ez a felkészítő tökéletes.”

“Jó a közösség, fantasztikus a tanár.”

“Többet kaptam, mint az összes többi történelem órán életem során.”

“Igen, mindenképp! Próbáltam már máshol is töri előkészítőt, de ez sokkal jobb volt. Az órák jól szervezettek, tartalmasak és lényegre törők voltak. A tanár úr nagyszerű volt, rengeteget segített és nagyon jó tanácsokkal látott el minket. Mindenben nagyon segítőkész volt. Örülök, hogy végül az ELTE előkészítőjét választottam, és hogy ebbe a csoportba kerültem. Az eredményem olyan lett amilyenre vágytam. :)”

“A Tanár úr számomra bebizonyította, hogy egy jó pedagógus örökre nyomot tud hagyni tanítványában.”

“Életem egyik legjobb élményével gazdagodtam! Köszönöm.”

“A tananyag átismétlésével és érettségi feladatok megoldásával, megfelelően felkészít az érettségire.”

“Viszonylag rövid idő alatt teljes felkészítést kaptam, még úgy is, hogy régen tanultam néhány területét a biológiának (biokémiát, sejtbioszt, biofizikát és az idegrendszert egyetemen is tanultam).”

“Nagyon jó hangulatú órák voltak, amik szerintem segítették a tanulást. Minden plusz kérdésre alaposan válaszolt. És köszönöm, hogy jó eredményt sikerült elérnem. :)”

“Felkészült, segítőkész volt nálunk az oktató, odafigyelt a tanulókra. Jók voltak a kiadott anyagok és motivált, hogy ne maradjak le az anyaggal.”

“Nekem sokat segített, jó szívvel ajánlanám bárkinek.”

“Nagyon hasznos volt az előkészítő, a tanárnő pedig mindig segítőkész volt.”

“Sok ismerősöm van, aki emeletezne és az előkészítő időpontja megfelelő.”

“Kiváló szervezés és magas színvonal jellemzi az előkészítőt, így bárkinek ajánlanám, aki érettségi felkészítőt keres.”

“Köszönök mindent! Egy életre szóló emlék volt! :)”

“Összességében nekem sokat adott a tudásomhoz a tanfolyam.”

“Főleg akkor nagyon jó választás, ha utána az ELTE-re jelentkezik valaki, mert így megismeri az épületet, környezetet is. Nagyon inspiráló volt, hogy többen voltunk és mindenki nagyon kedves volt, soha nem néztek le senkit, azért mert valamit nem tudott volna, és az oktató is nagyon kedves, figyelmes és türelmes volt.”

“Tanárnő egy tündér, folytassa ugyanilyen lelkesedéssel és türelemmel a tanítást! Hálás vagyok a felkészítésért.”

“Nagyon jó felkészítést kaptunk szerintem. Jó volt, hogy ilyen vidám és türelmes volt minden alkalommal. Mindenkinek segített amiben csak tudott, még akkor is megkereste az elakadás okát ha az illető nem szólt. Én összességében nagyon szerettem bejárni, még így is, hogy szombatonként volt.”

“Ha történelemből emelt szinten érettségizne egy ismerősöm mindenképp ajánlanám, mert nagyon jó a tanár, nagyon jó tanítási technikákkal.”

“Ajánlanám, mert segített rendszerezni a tudást, illetve sok feladatot oldottunk meg az órák előtt is, melyekkel gyakoroltunk az érettségire.”

“Nagyon köszönöm neki, biztosított minket végig a félév során, tudtam, ha valamilyen kérdésnél elakadok, biztosan segít. A jelenléte és igyekezete nélkül biztosan nem így sikerült volna az érettségim.”

“Segít a tanulás rendszeresítésében, esetleg homályos anyagrészek tisztázásában, folyamatok megértésében.”

“Elégedett voltam az előkészítővel. A korábbi években volt szerencsém számos más előkészítő részt venni, és ez volt a legjobb mind közül.”

“Nagyon köszönöm a felkészítést! Mindig nagyon jó hangulat volt a Tanár úr óráin, szerettem a szombatokat még ha a végére le is szakadt a kezem a sok írástól. :)”

“Számomra hasznos volt az előkészítő, valamint ha valaki komolyan veszi a felkészülést és odateszi magát a tanulásban, akkor ajánlanám az illetőnek.”

 

2017-2018-as tanév (Prezi):

https://prezi.com/p/1vw73_ujgqcm/#present

 

2016-2017-es tanév:

„Nagyon jó volt, hasznos és rengeteget segített. Tetszett, hogy színesek, jó hangulatúak voltak az óráink. Az anyag, amit minden órán kaptunk, nagyon jó volt. Sosem éreztem hosszúnak, vagy unalmasnak az órákat.”

„Mert egy átfogó tudást ad és olyan intenzív tanulás és tanulásra késztetés, ami szerintem jó esélyeket jelent az érettségin.”

„Sokat segített felkészülni, és megszerzi számunkra az alap gyakorlatokat, ami miatt könnyebben tudunk készülni.”

„Tetszett, hogy nem csak elméleti anyagot vettünk, hanem rengeteg gyakorló feladat volt és segítő ábrák, videók.”

Klikk ide, és jelentkezz most tanfolyamainkra, hogy jövőre Te is felkészülten érettségizhess!